x ga terug

Angst op de trailer (video)

De knappe koffievos Bas, een ruin van 3 jaar oud, werd vervoerd in een trailer toen ineens noodweer los brak. Het lawaai van het gekletter van de regen op het dak van de trailer zorgde er voor dat Bas helemaal over zijn toeren en drijfnat van het zweet uit de trailer kwam. Bas vond een trailer niet meer leuk! Maar Bas is verkocht naar Amerika, wat betekent dat hij een hele lange reis gaat maken.

Deze reis brengt met zich dat Bas eerst met een vrachtwagentje naar Schiphol moet, vervolgens in een speciale stalcontainer per vliegtuig naar Amerika gaat en in Los Angeles moet hij nog met een trailer naar zijn nieuwe staladres. Gelukkig besloot zijn eigenaresse hulp in te schakelen om Bas te helpen zijn angst voor kleine ruimtes en dus ook de trailer te overwinnen.

Ik mocht aan het werk met dit knappe paard. Bas leerde de trailer al snel weer leuk te vinden en was klaar voor zijn grote avontuur. Het is dat ik al twee paarden heb, anders had ik de chauffeur gevraagd om niet naar Schiphol te rijden, maar om deze schoonheid naar Brabant te brengen! Veel succes in Amerika Bas!