Methode

2Moons & Top Instructeur

Jacqueline heeft de driejarige opleiding gevolgd bij Petra Vlasblom, eigenaresse van 2Moons en grondlegger van de Methode 2Moons® (www.2moons.nl). Een methode die is gebaseerd op begrip, liefde en respect voor het paard vanuit duidelijke communicatie en leiderschap.

Jacqueline is een 2Moons Top Instructeur. Je komt in aanmerking voor deze titel indien je als student met hoge resultaten bent afgestudeerd aan de opleiding én je qua karakter, persoonlijkheid en de stijl van communiceren past in het team van 2Moons Topinstructeurs. Een Top Instructeur traint het paard op een verantwoorde en veilige manier en op basis van respectvolle samenwerking en communicatie die het paard begrijpt. Bovendien zal een Top Instructeur de benodigde kennis en kunde overgedragen aan de eigenaar en een positieve gedragsverandering realiseren bij zowel eigenaar als paard.

Met haar nuchtere karakter, geduld, humoristische inslag en inlevingsvermogen zorgt Jacqueline voor een veilige omgeving en ongedwongen sfeer tijdens de training. Het paard wordt getraind op een paardvriendelijke, duidelijke en consequente manier, met veel aandacht voor wat het paard op dat moment aan kan. Ook de klant ontbreekt het aan niets: er is altijd aandacht voor emoties en gedachten. De benodigde technieken, timing en kennis wordt met veel geduld en heldere uitleg overgedragen. Ieder probleem wordt met de meeste zorg en aandacht benaderd. Alles met het doel de klant te helpen zijn of haar paard nóg beter te leren kennen, waardoor de combinatie weer optimaal van elkaar geniet!